Okupljalju li se ponovno Destiny’s Child?
17. prosinca 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Okupljalju li se ponovno Destiny’s Child?

Obožavatelji nekadašnje popularne grupe Destiny’s Child, koja je kasnije iznjedrila jednu od najvećih pjevačica današnjice, Beyonce, mogli bi doživjeti trenutak kojeg nisu mogli niti sanjati.

Počeli su medijski napisi o tome kako će se Destiny’s Child ponovno okupiti i to za festival Coachella 2018. Beyonce i Michelle Williams su  počeli izbacivati nekoliko hintova na svojim društvenim mrežama, što je i pokrenulo lavinu komentara. To se dogodilo pogotovo kada je Beyonce pozirala za Instagram u majici grupe AC/DC, ali sa samo vidljivim slovima DC, što bi trebalo predstavljati Destiny’s Child.

Michelle Williams je također počela objavljivati fotografije outfita s reuniona na Superbowlu 2013. godine. Ovaj novi reunion mogao bi vratiti na pozornicu originalnu članicu LaTaviju Roberson.
Naravno da obožavatelji traže bilo koju sitnicu od koje bi mogli napraviti neku veliku stvar i priželjkivati nešto što doista žele, iako je to u neku ruku i nemoguće. Stoga, treba sve uzeti s rezervom, ali reunion bi bio pravi pogodak, pogotovo za Coachellu.

Foto: Destiny’s Child promo