Moćna “Omega” grupe Seven That Spells premijerno pred zagrebačkom publikom
20. prosinca 2017.
Music Box (7291 Članci)
Podijeli

Moćna “Omega” grupe Seven That Spells premijerno pred zagrebačkom publikom

“OMEGA”, moćni finalni dio triogije «Death And Resurrection od Krautrock» grupe Seven That Spells koncertno će biti predstavljen u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak, 22. prosinca.

Mada će album biti objavljen tek u veljači prve recenzije u domaćim medijima već su vani i jednoglasno ga proglašavaju rock remek djelom.

«Buka ukroćena u remek djelo», «Zvijer kojoj se ne suprotstavlja», «Najmoćniji rock album godine u regiji i šire…» i presudno pitanje «Može li išta biti bolje od ovog?» samo su neki od citata koje prate najviše ocjene «Omege». Nakon zaleta sa prva dva izdanja, «AUM» i «IO», očekivana je bila završna žestoka sonična eksplozija iz kuhinje Sevena, ali ono što su isporučili na «OMEGI» nisu očekivali niti najbolji poznavatelji benda. Gitare su, naime, bazu novog materijala ustupile bubnjevima. Na razigranim ritmičkim dionicama Blakea Fleminga, snimljenim u New Yorku, ostatak benda u Zagrebu je složio kompletnu konstrukciju pjesama. Krajnji rezultat pokazuje da je ova veza na daljinu itekako uspjelo. O djelu stvorenom na dva kontinenta piše se u samim superlativima, u što će se publika moći uvjeriti uživo u petak u Tvornici kulture.

Ulaznice za koncert već se nalaze u prodaji po cijeni od 40 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 60 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr