Okuplja li se to Švedska House Mafija?
24. prosinca 2017.
Nikola Knežević (2476 Članci)
Podijeli

Okuplja li se to Švedska House Mafija?

Krenule su kružiti glasine o tome da se Swedish House Mafia ponovno okuplja, a nakon što su izbrisali sve postove s Twittera.

Glasine su postale još jače nakon što je Steve Angello počeo pratiti Instagram profil Axwella i Sebastiana Ingrossoa. Ovaj trojac je i bio član SHM-a. Objavljen je i line up za Ultra Music Festival u Miamiju gdje su Axwell & Ingrosso headliner 20. izdanja. Ali na službenom flyeru piše kako treba očekivati neočekivano uz napomenu da se očekuje specijalni nastup samo za obljetnicu festivala.

Inače, SHM su zadnji nastup imali upravo na Ultri u Miamiju 2013. godine pa bi ponovno okupljanje bilo savršeno za 20. obljetnicu festivala. Iako, ne postoje službene informacije da će Angello biti u Miamiju te večeri. Postoje neki izvori koji su za Billboard rekli kako se radi na reunionu, ali je menadžment ovih izvođača to opovrgnuo.

Za neke najbolji EDM DJ-i i producenti, za druge ljudi koji su uništili elektroničku glazbu, ali jedno je sigurno – mnogi će s nestrpljenjem čekati Ultra Music Festival u Miamiju koji će biti organiziran od 23. do 25. ožujka sljedeće godine.

Foto: Promo