IZVJEŠĆE/FOTO: Plavi orkestar pred najvjernijom rajom najavio veliki koncert u Domu sportova
28. prosinca 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Plavi orkestar pred najvjernijom rajom najavio veliki koncert u Domu sportova

Plavi orkestar, jedan od najboljih predstavnika sarajevske rock scene, mini koncertom u Johannu Francku u četvrtak, 28. prosinca, najavio je Everblue turneju i veliki koncert u Domu sportova, 17. veljače. 

Najvjerniji obožavatelji s naglaskom na obožavateljice, došli su u Johann Franck ne bi li uživali u trenutku za pamćenje. Zadnji put su Plavci bili u Zagrebu na samostalnom koncertu 2010. godine i vidi se da su nedostajali publici. “Od rođendana do rođendana”, “Bolje biti pijan nego star”, “Ako su to samo bile laži”, “Suada”, dio su mini repertoara kojeg su izveli na ovom nastupu, a na poziv publike odradili su i bis te izveli “Odlazim”. Ali ne “putuju s planete” nego samo najavljuju veliki koncert u Domu sportova. Ali kako genijalno zvuče, možda je to i zbog ovog klupskog prostora jer kako je i sâm Loša otkrio u intervjuu za Music Box, sve je i počelo iz klubova i to je njihovo prirodno okruženje. No, navikli su oni i na velike open air koncerte, ali i na ovakve koji će uslijediti u Zagrebu i Ljubljani.

O daljnjim planovima, samim počecima, Buldožeru, Laboratoriji zvuka, Sarajevu, sarajevskoj glazbenoj sceni, Goranu Bregoviću i drugim zanimljivim temama razgovarali smo sa Sašom Lošićem Lošom, a intervju uskoro pročitajte na Music Boxu.

Foto: Nikola Knežević