Sergej Ćetković u novom singlu otkrio sve “Istine i laži”
4. siječnja 2018.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Sergej Ćetković u novom singlu otkrio sve “Istine i laži”

Nakon što je rasprodanom turnejom ‘Moj svijet’ osvojio sve države regije, Sergej Ćetković za početak 2018. godine publici poklanja novu pjesmu znakovitog naziva ‘Istine i laži’ za koju je snimio i videospot.

Pjesma je inspirirana popularnom televizijskom serijom ‘Istine i laži’ Prve TV, a u video spotu se pojavljuju brojni glumci iz serije. Sergej je otkrio kako je proteklo snimanje i koji su mu daljnji planovi: ‘Atmosfera je bila prava novogodišnja, odlično raspoloženje i energija su se očito prenijeli i na sam video jer su svi dosadašnji komentari jako pozitivni. U novoj godini planiram objaviti još nekoliko singlova koji uključuju i neke zanimljive duete, a turneja Moj svijet ide dalje jer me se, na moju sreću, publika još nije zasitila.’

Nakon Zagreba, Osijeka, Splita, Pazina i Opatije, Sergej uskoro ponovno dolazi pred hrvatsku publiku i to već 16. veljače u Osijeku kada će svojim bezvremenskim ljubavnim hitovima kao što su ‘Oči nikad ne stare’, ‘Nek te ljubav dočeka’, ‘Zar je kraj’ ili ‘Pogledi u tami’ nesumnjivo oduševiti publiku željnu iskrene emocije.

2017. je za Sergeja uistinu impresivna godina – objavio je hit singl sa Stjepanom Hauserom ‘Oči nikad ne stare’, proglašen je regionalnim izvođačem godine na CMC festivalu održanom u Vodicama, izdavačka kuća Croatia Records objavila je album ‘The Best of Collection’ s njegovih 17 najvećih hitova, a vrhunac godine bila su dva rasprodana i emocijama nabijena koncerta u dvorani Lisinski. Novim singlom i zakazanim koncertima Sergej je na najbolji mogući način započeo 2018. godinu kojoj se jako veseli.