Opća opasnost obznanila kako radi na novim pjesmama i stiže u klub Roko
12. siječnja 2018.
Nikola Knežević (2265 Članci)
Podijeli

Opća opasnost obznanila kako radi na novim pjesmama i stiže u klub Roko

Vlasnici brojnih hitova i miljenici domaće publike, grupa Opća opasnost, najavila je koncert u zagrebačkom klubu Roko 9. veljače, što će ujedno biti i njihov prvi koncert u Zagrebu nakon godine dana.

Bend će publici predstaviti presjek hitova iz dugogodišnje karijere, tijekom koje su objavili pet studijskih albuma i nekoliko kompilacija. Posljednji singl “Kriva si” bend je objavio prošle godine, a ističu kako intenzivno rade na novim pjesmama koje bi svjetlo dana trebale ugledati ubrzo.

“Nakon godinu dana smo ponovno u Zagrebu, što je Općoj opasnosti velika čast. Eto nas opet, prođe godina, ali se veselimo ponovnom susretu s ljudima koji vole što radimo. Poziv svima u Roko 9. veljače i ponovno druženje uz rock’n’roll”, istaknuo je Pero Galić.

“Uzalud sunce sja”, “Jednom kad noć”, “Treba mi nešto jače od sna”, “Doktore”, “Opća opasnost”, “Pobjego sam”, “Za svaku tvoju suzu”, samo su neke od pjesama u kojima će zagrebačka publika ponovno moći uživati u cjelovečernjem nastupu jednog od najpopularnijih domaćih bendova. Opća Opasnost iza sebe ima bogatu karijeru prepunu sjajnih koncerata, a da je njihova veza s publikom zaista posebna, moći ćemo se uvjeriti u klubu Roko u veljači.

U prodaji je ograničen kontingent ulaznica po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna.

Foto: Nikola Knežević