Miljenici zagrebačke publike F O R vraćaju se u Sax!
17. siječnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Miljenici zagrebačke publike F O R vraćaju se u Sax!

Miljenici zagrebačke publike F O R nakon malo manje od godinu dana vraćaju se u Sax gdje će održati solo koncert u četvrtak, 18. siječnja. Karta po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna može se kupiti u srijedu u klubu između 19 i 23h, a na ulazu će koštati 30 kuna.

F O R je progresivni rock bend oformljen 2013. godine u Zagrebu. Članovi benda su pjevač i gitarist Tomislav Malagurski, Slaven Špoljarić na osmožičanoj Brahms gitari, električnoj gitari i klavijaturama, Miodrag Prelec na bas gitari i Frano Homen na bubnjevima i udaraljkama. Koncertno su aktivni od početka 2014. godine, a u svibnju 2015. predstavili su javnosti svoj prvi studijski album pod nazivom The Sun Will Shine.

Među istaknutim nastupima su koncerti u sklopu Good Vibrationsa u Vintage Industrial Baru, Akustike (Rockmark, Tunel, SuperUho festival), u Križevačkom Klubu kulture (Crosstown Music Festival), na festivalu Gričevanje u Zagrebu kao predgrupa Pips, Chips & Videoclips te koncert u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog. Trenutno pripremaju i privode kraju svoj drugi album.