Najavljen treći Prvi maj geri u pulskom Kaštelu
25. siječnja 2018.
Music Box (8109 Članci)
Podijeli

Najavljen treći Prvi maj geri u pulskom Kaštelu

U subotu 28. travnja na pulskom Kaštelu održat će se treće izdanje glazbene manifestacije Prvi maj geri!Incognito Agency ima čast najaviti čak četiri koncertna gostovanja te večeri.

Riječki Ča metalci Po metra Crijeva (članovi  One Piece Puzzle i ex- Hesus Attor-a) predstavit će svoj novi album „Ča metal“ s kojim su već po izlasku oduševili brojnu publiku. Osim Riječana publiku će zabavljati bjelovarski punk-rockeri Petar Punk i Brkovi, zagrebačka punk folk wellness atrakcija dobro poznata pulskoj publici. Ovu će koncertnu večer u velikom stilu zatvoriti legendarni Splićani „Kuzma & Shaka Zulu” koji će nakon dugo vremena sa svojim  rap-reggae-dance-Italo disco hitovima nastupati u Puli.

Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 60 kuna mogu kupiti od 29.01 u Puli u Rock baru Mimoza i trgovini Freak Out (Sergijevaca 26), u Rijeci u Dallas music shopu, u Zagrebu u Dirty Old Empire te preko Entrio platforme. Na dan koncerta cijena ulaznice će biti 70 kuna. Najbrže kupce koji svoje karte dođu kupiti u Rock bar Mimoza očekuje poseban popust, ulaznica po cijeni od 50 kuna. Savjet je da požurite jer je broj tih karata po specijalnoj cijeni limitiran.

Foto: Matija Purgar