Najveće svjetske zvijezde među prvim imenima Sonus festivala na Pagu!
29. siječnja 2018.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Najveće svjetske zvijezde među prvim imenima Sonus festivala na Pagu!

Nakon spektakularne proslave 5. rođendana prošle godine, Sonus se vraća sa još jačim lineup-om na svom 6. izdanju koje će se održati 19. do 23. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće otoka Paga.

Ljubitelji underground glazbe iz cijelog svijeta još jednom će posjetiti hrvatsku party meku i upustiti se u avanturu koja spaja uživanje na prelijepim plažama, kristalno čistom Jadranskom moru, izvođače svjetskog kalibra i nevjerojatan program pod otvorenim nebom.  Sonus je ove godine uspio sklopiti vjerojatno najimpresivniji program dosad.

Šef Drumcodea Adam Beyer, miljenik domaće publike i osnivač DIYNAMIC etikete Solomun i techno veteran, Chris Liebing, vraćaju se u velikom stilu. Ove godine posjetitelji mogu očekivati odlične setove redovitih izvođača Sonusa – Maceo Plexa, Marca Carole i Loco Dicea. Dolaze nam i glavni članovi Sonus obitelji, legende Sven Väth i Richie Hawtin. Naravno, miljenik Sonusa, Ricardo Villalobos će i ove godine provesti masu kroz pravo glazbeno putovanje. Raširenih ruku dočekat ćemo i techno zanatliju Luigi Madonnu kao i svemogućeg Joseph Capriatija. Na Sonus se vraća osnivač Hot Creations etikete, Jamie Jones, kao i ljubitelj publike Seth Troxler.

Mnogima omiljeni Adriatique, kao i glavna imena iza Innervision’s etikete Âme DJ i Dixon vratit će se ove godine na Sonus, dok će Enzo Siragusa predstaviti FUSE ekipu. Za “deep” i minimalniji zvuk bit će zaduženi Raresh i Praslea, poznatiji kao duo Praslesh, a pridružit će im se rumunjski kolega Rhadoo, dame Dana Ruh, Sonja Moonear i čarobnjak Perlon etikete Binh.

MEAT, Tale Of Us, Eats Everything, Butch, Nicolas Lutz, Kölsch, D’Julz, Agoria i Dorian Paic pridružit će se na proslavi Sonusovog 6. rođendana, a od Jackmastera i Peggy Gou očekujemo da nam donesu najbolje od house, disco, techno glazbe i svega između. Panorama Bar rezidenti Ryan Elliott i suosnivač Giegling etikete Konstantin nastupit će po prvi put na festivalu. Valentino Kanzyani i Ian F. predstavit će nam slovensku scenu.

Za tvrđi zvuk bit će zadužen Rødhåd, a pridružit će nam se i miljenici domaće publike Pan-Pot i Len Faki. U kolovozu Sonus će ugostiti i glavne dame europskog techno i house zvuka, Charlotte De Witte, Nastiu i Jennifer Cardini, dok će njen dublji i mračniji techno zvuk po prvi put na Sonus donijeti Amelie Lens. Zadnje ime prvog izdanja Sonusovog lineup-a je Recondite koji će na plaži Zrće nastupiti live.

Sonus je prošle godine sklopio suradnju s festivalima Junction 2 i Movement koji će i ove godine imati svoje partije na Sonusu. 2018. će još nekoliko partnera održati partije na plaži Zrće – The Peacock Society iz Francuske, belgijski klub Fuse, švicarska techno meka Nordstern, poznati mediji elektroničke glazbe Resident Advisor i XLR8R.

Sonus festival je postao savršeno mjesto za spoj odmora kojeg nudi otok Pag i plesa na festivalu. Otok Pag lako je dostupan iz Zadra, Splita ili Zagreba. Za savjete oko smještaja posjetite Sonus web stranicu www.sonus-festival.com.

Early bird ulaznice su rasprodane, ali su dostupne I dalje povoljnije ulaznice za EX YU posjetitelje po cijeni od 600 kuna (€80), putem naših online shopova Entrio.hr, Ticketshop.hr ili TISAK Media prodajnih mjesta.

U organizaciji Sonus ekipe je i novi međunarodni festival WE LOVE SOUND koji će se 2018. godine održati u Zagrebu, drugu godinu zaredom. Za više informacija, pratite Sonus I WE LOVE SOUND na socijalnim mrežama.

Foto: Felix Hohagen