“Komedija tragedija” nova pjesma zagrebačkog glazbenika FIlipa Fantonija
16. veljače 2018.
Music Box (8342 Članci)
Podijeli

“Komedija tragedija” nova pjesma zagrebačkog glazbenika FIlipa Fantonija

Zagrebački glazbenik Filip Fantoni predstavlja videospot singla “Komedija tragedija”. Riječ je o melodičnoj pjesmi intrigantnog imena, pamtljivog teksta te izrazito pjevnog i “zaraznog” refrena.

“Komedija tragedija” je snimljena u zagrebačkom NLO studiju, glazbenu produkciju potpisuje Srđan Sekulović-Skansi, autor glazbe je Filip Fantoni, koji je sa Sekulovićem-Skansijem napisao i tekst, a aranžman su napravili Jurica Hotko, Bruna Matić, Filip Fantoni i Srđan Sekulović-Skansi. Videospot je režirao Igor Paradiš Šparka, snimila Antonia Jelen, a u spotu su, uz Filipa, glumile i cure iz plesne skupine Les Burluesqass.

“Nikad u životu nisam bio ovako spreman, optimističan i prepun entuzijazma za bavljenje glazbom. Na novom sam početku, imam fenomenalan bend i završen cijeli album, koji su snimili vrhunski producenti Srđan Sekulović Skansi i Davor Smotalić Smotke. Vjerujem da će se pjesme svidjeti i publici. U planu su i brojni koncerti, njima se najviše veselim! – poručio je Filip Fantoni.

Filip Fantoni je zagrebački glazbenik, svoje glazbeno putovanje započeo je u grupi Popper krajem 90-tih, s kojom je objavio nekoliko zapaženih singlova. Samostalnu karijeru započinje 2012. godine, a 2014. objavljuje debitantski album “Note i boje”. Album je iznimno dobro prihvaćen kod publike i glazbenih kritičara, dok su pjesme “Ines”, “Tamo gdje spavaju tramvaji”, “Ti si samo ime” i “Škiljiš” zauzela vodeća mjesta na TOP listama raznih radio postaja.

Aktualni singl “Komedija tragedija” najavljuje Filipov drugi studijski album, koji je u cijelosti snimljen u zagrebačkim studijima NLO i Smotke Sound Studio, a biti će objavljen tijekom tekuće godine