POVIJESNI TRENUTAK: Rita Ora održala koncert u Prištini ispred 300 tisuća ljudi!
18. veljače 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

POVIJESNI TRENUTAK: Rita Ora održala koncert u Prištini ispred 300 tisuća ljudi!

Kao što smo u petak, 16. veljače i rekli da će glazba i ovoga puta pobijediti, to se i dogodilo unatoč medijskim naslovima, propagandi onih koji nikako nisu prežalili odvajanje Kosova od Srbije.

Rita Ora, popularna pjevačica koja je rođena u Prištini, ali je veći dio života provela u Londonu i u međuvremenu postala jedna od najvećih pop zvijezdi, kao što je i obećala, došla je na svoje rodno Kosovo u subotu 17. veljače i zajedno sa svojim sunarodnjacima proslavila 10. godišnjicu nezavisnosti te male države. Nije to samo mala i mlada država, nego i zemlja koja je u dosta teškoj situaciji, financijskoj i društvenoj. Ali bez obzira na sve te poteškoće više od 300 tisuća ljudi okupilo se na proslavi Dana nezavisnosti gdje je besplatan koncert za sve posjetitelje održala Rita Ora.

Nastupila je u posebnoj odjeći šivanoj samo za ovu prigodu i to u bojama Kosova.

Sve je počelo kratkim govorom pjevačice na albanskom jeziku, a potom je i uslijedio show kakav će se pamtiti zauvijek. Podsjetimo, nije prvi put da je ova mlada pjevačica bila na Kosovu, to se već dogodilo 2012. godine kada je snimala spot za pjesmu “Shine Ya Light” upravo u Prištini.

Osim koncerta, Rita se vidjela i s Premijerom Kosova koji joj je uručio posebno priznanje. Bravo Rita!

Foto: Instragam screenshot