Dua Lipa i Gorillaz među novim valom izvođača za Sziget festival!
20. veljače 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Dua Lipa i Gorillaz među novim valom izvođača za Sziget festival!

Sziget festival koji će biti održan i ove godine od 8. do 18. kolovoza u Budimpešti jedna je od omiljenih destinacija Hrvata željnih kvalitetnih koncerata.

Recimo da oni koji vole INmusic festival, često znaju pohoditi i Sziget koji je programski sličan, odnosno ide po sistemu kvaliteta prije kvantiteta.
Nakon što su dolazak na Sziget potvrdila imena kao što su Liam Gallagher, Lykke Li, Arctic Monkeys, Parov Stelar, Kaleo, The Kooks, MØ, Clean Bandit, sada su organizatori javili kako dolaze i Dua Lipa, Gorillaz, Shawn Mendes, Stormzy, King Gizzard & The Lizard Wizard, JP Cooper i mnogi drugi.

Najjače ime, ne samo novog vala izvođača, nego i općenito do sada je sigurno Dua Lipa, autorica jednog od najboljih albuma prošle godine i trenutno najveća britanska glazbena zvijezda, višestruko nominirana za Brit Awards. Gorillaz, iako prema nama imaju jedan od najgorih albuma prošle godine, godinama su bili prava glazbena atrakcija i ne sumnjamo da će priuštiti pravi spektakl na jednoj od najvrućih pozornica u ovom dijelu Europe.