Nipplepeople prvo ime glazbenog dijela Tabor Film Festivala
20. veljače 2018.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

Nipplepeople prvo ime glazbenog dijela Tabor Film Festivala

Tabor Film Festival počeo je s objavljivanjem prvih imena za 16. izdanje festivala koje će biti održano od 5. do 8. srpnja u dvorcu Veliki tabor.

Svi posjetitelji će ove godine moći uživati u plesnim hitovima electro-pop dua Nipplepeople. Jedan od najpopularnijih sastava ovakve vrste postoji već godinama i oduševio nas je hitovima poput “Sutra”, “Bolji”, “Ne volim te” i “Blakan Express”, a ponajviše obradom pjesme Zdenke Kovačiček, “Frka”. Zadnji singl zove se “Nikada” i predstavljen je uoči velikog koncerta u Tvornici kulture. No, jedna od najpopularnijih destinacija tijekom ljeta bit će Tabor Film Festival, a kako najbolje provesti ljeto nego uz Nipplepeople ritmove. Super early bird kontingent ulaznica je rasprodan, a od sada cijena festivalske ulaznice je 175 kuna.

Prošlo izdanje Tabor Film Festivala ponudilo je obilje kvalitetnih filmova, koncerata, radionica, predavanja, izložbi, ali i pregršt pozitivnih emocija i onog lijepog festivalskog osjećaja da ste na nekoliko dana u nekoj čarobnoj zemlji ili parelelnom svemiru.

“Uspješni smo promovirali vjeru u dijalog kao leitmotiv, a kako kao festival rastemo i želimo rasti odgovorno, glavna tema ovog izdanja bit će samoodrživost. Za sada samo pribilježite 5.-8. srpnja 2018. u svoje kalendare, lokaciju već znate. Vežite se, polijećemo!”, kažu organizatori.