VIDEO: Pogledajte završni video s najboljeg MENT-a do sada!
26. veljače 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

VIDEO: Pogledajte završni video s najboljeg MENT-a do sada!

Četvrto izdanje showcase festivala i konferencije MENT bilo je po svim pokazateljima uvjerljivo najbolje do sada. O tome svjedoče brojke koje kažu da je ove godine nastupio čak 71 izvođač iz 23 zemlje, dok je konferencijama i drugim sadržajima prisustvovalo više od 550 glazbenih profesionalaca iz 37 država.

Da je festival u svakom smislu značajno narastao ove godine govori i  4500 posjetitelja u tri dana na preko deset lokacija u Ljubljani te je u svakom slučaju opravdao nagrade za najbolji mali i indoor festival u Europi na nedavno održanom Eurosonicu u nizozemskom Groningenu. Kako je to sve skupa izgledalo najbolje ćete se uvjeriti u završnom videu:

Značajni su svakako i nastupi bendova M.O.R.T., High5, Chui, Svemirko i Kali Fat Dub koji su se vrlo uspješno predstavili na odlično posjećenim koncertima i tako skrenuli pažnju na hrvatsku glazbenu scenu. Konferencijama je i ove godine prisustvovao veliki broj ljudi iz hrvatske glazbene industrije čime se MENT još jednom pokazao ne samo kao odličan festival, nego i mjesto za nove poslovne pothvate, kao i prilika da se učvrste neka stara prijateljstva i partnerstva.

Fotogalerije sa svih događanja mogu se pogledati OVDJE.