Riječki Nord kreće na kinesku turneju!
6. ožujka 2018.
Music Box (11101 Članci)
Podijeli

Riječki Nord kreće na kinesku turneju!

Alternativno-eksperimentalna rock skupina Nord uskoro kreće u daleku Kinu gdje će održati niz koncerata u sklopu kineske turneje.

Ovaj odlični ricječki bend, osnovan u listopadu 2013. godine, tamo će promovirati svoj zvuk i album prvijenac “Play Restart” koji je objavljen u travnju prošle godine za Geenger Records. Bend čine Mihael Prosen na poziciji vokala i bass gitare (poznat i kao bivši pjevač hrvatskog metal prvoligaša Father), Tino Margan na bubnjevima, te gitaristički duo Vedran Vučković (poznat kao gitarist kultnog Unlogic Skilla) i Ivan Jović (Antitodor, Mortal Divinity), “pojačanje” koje je Nord pronašao u Puli.

Do “Play Restart China Toura” je došlo sklapanjem partnerstva s Alha Omega Managementom koji se brine nadalje o njihovim angažmanima, ali i zahvaljujući suradnji s Mort Productionsom iz Kine. Turneja kreće iz Xingtaija 16. ožujka nakon kojeg će obići i Liuyang, Lqudi, Xinyu, Ji’an, Gnzhou, Shanwei, Changsha, Zhengzhou, Taiyuan, Jincheng, Xinxiang, Baoding i Anguo City, a završavaju 6. travnja u Tangshanu.

Sretno Nordovci!

Foto: Ira John