J.R. August 6. travnja u KSET-u u najvećoj formaciji dosad
7. ožujka 2018.
Zorislav Knežević (64 Članci)
Podijeli

J.R. August 6. travnja u KSET-u u najvećoj formaciji dosad

Zagrebački KSET će 6. travnja po prvi puta ugostiti mladog umjetnika, kompozitora, kantautora i multiinstrumentalista J.R. Augusta koji će nastupiti uz pratnju zbora.

Zbor će voditi Sebastian Jurić, a u JR-ovom vrhunskom sastavu nastupit će jazz gitarist Pavle Miljenović i bubnjar Miroslav Lehpamer, dok će se na saksofonu pridružiti iskusni, dobro poznati Mak Murtić (Mimika Orchestra, Porto Morto, Demoler, Demoler i dr.). KSET će zbog količine izvođača (riječ je o oko 20 ljudi!) morati prilagoditi prostor, što daje posebnu čar ovom koncertu.

Ulaznice od 12. ožujka možete kupiti u pretprodaji u Dirty Old Empireu i KSET-u po cijeni od 40kn, dok je na dan koncerta potrebno izdvojiti 50kn. Količina ulaznica je ograničena, stoga požurite po svoj primjerak.

Zabočki mladi umjetnik J.R. August iza sebe ima već tri EP-a: Change of Seasons, Tea Party With Mr. Death te prošlogodišnji 33, a u pripremi je i LP – Dangerous Waters. Svaki od navedenih EP-ova kritički je nahvaljen, a uz to cijela diskografija pokazuje pregršt žanrova i tematika kojima J.R. August suvereno korača. EP-e možete pronaći OVDJE.

Foto: Luka Smuk