Laka polako osvaja publiku sa svojim “Lizalom”
14. ožujka 2018.
Music Box (9659 Članci)
Podijeli

Laka polako osvaja publiku sa svojim “Lizalom”

Na samom početku 2018. godine, Laka je svoje fanove obradovao novim singlom zanimljiva imena  „LIZALO“.

Novi singl prati i video spot u kojem vesela družina (Laka, seka i i njene prijateljice) plešu i pjevuše novi Lakin hit. Autor glazbe i teksta je kao i obično Laka, dok mu je pri aranžmanu pomogao Matko Gaće (inače bubnjar Lakinog benda) koji potpisuje i mix pjesme. U spotu se pored brace i seke Laković, pojavljuju Hatidža Nuhić i Naida Čelik,  dok je za režiju i montažu spota odgovoran Edvin Kalić.

Reakcije medija i javnosti na Lakin novi singl “Lizalo” za sada su i više nego sjajne. Čini se da je ovaj bosanskohercegovački umjetnik još od eurovizijskog nastupa postavio sebi zadatak da sa svakom pjesmom i spotom pomiće vlastite granice i donosi inovativan i maštoviti zvuk i sliku na domaću glazbenu scenu. Bez obzira na pomake Laka ostaje prepoznatljiv po svojoj ekstravagantnosti, dosjetljivosti i izvanrednom smislu za humor. Ipak, sve njegove pjesme nose daleko ozbiljnije filozofske i životne poruke nego što se to čini na prvo slušanje.

U pratnji izvrsnog benda kojeg čine Matko Gaće (bubanj), Ozren Franić (bas) i Tomo Miladinović (gitara), Laka i Lela su prošle godine održali brojne nastupe, od kojih dobar dio u Hrvatskoj.

Već i u ovoj godini imaju nekoliko dogovorenih nastupa u regiji, a uskoro nam ponovo dolaze i u Hrvatsku. Do tada, uživajte uz “Lizalo”.