SICKYRAVEci Fest ove godine na boljoj lokaciji i s proširenim programom!
18. ožujka 2018.
Nikola Knežević (2777 Članci)
Podijeli

SICKYRAVEci Fest ove godine na boljoj lokaciji i s proširenim programom!

Pred kraj 2013. godine rodila se ideja o pokretanju događaja kojemu je u cilju promoviranje elektroničke glazbe na području Slavonije.

Sredinom 2014. ideja je postala stvarnost te je održan prvi SICKYRAVEci Fest. Tada je jednu festivalsku pozornicu gdje je nastupilo 6 DJ-a posjetilo više od 500 ljubitelja elektroničke glazbe. Iz godine u godinu festival je imao sve više posjetitelja, ali i DJ-a. Tako 2016. godine za više od 700 njih na dvije festivalske pozornice glazbu je vrtilo 11 DJ-a iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske te je time dobiven i međunarodni predznak. Ta tradicija se nastavlja i 2017. kada je nastupilo 14 DJ-a na 2 pozornice i u chill zoni što je privuklo skoro 1 000 ljudi željnih kvalitetnog partyja.

Ove godine Udruga “Mladi Sikirevaca i Jaruga” koja stoji iza organizacije SICKYRAVEci Festa priprema još bolje izdanje na drugoj lokaciji, širenjem žanrova i izgradnjom pozornice vlastitim rukama. Ovo je prvi takav festival u Slavoniji koji ima i petogodišnje iskustvo, a ove godine prepoznala ga je i Hrvatska turistička zajednica koja će ih promovirati na svojim stranicama pod turističkim geslom „Croatia full of life“. Ove godine očekuju više od 1 000 posjetitelja željnih dobre zabave.

Od ove godine medijski pokrovitelj festivala je i Music Box koji će vas na vrijeme obavještavati o svim novostima vezanima uz SICKYRAVEce.