Popularni BiH reper Frenkie je ponovno “Stari Frenkie” koji je nakon skoro 10 godina otkrio novi solo album
20. prosinca 2021.
Music Box (11018 Članci)
Podijeli

Popularni BiH reper Frenkie je ponovno “Stari Frenkie” koji je nakon skoro 10 godina otkrio novi solo album

Nakon što je u rujnu najavio izlazak  novog solo albuma, Frenkie je nedavno bez velike najave publici predstavio svoje novo izdanje pod nazivom “Stari Frenkie”.

Skoro deset godina je prošlo od zadnjeg Frenkijevog solo albuma i već nakon prvog slušanja možemo zaključiti da će ovaj album naići na odlične kritike slušatelja. Album sadrži trinaest pjesama i četiri nova videospota među kojima su i ranije objavljene pjesme “Oktobar” i “Osjećaj je isti”. Gosti na albumu su Vojko V, Smoke Mardeljano, Krešo Bengalka i Arot dok se među producentima nalaze Indigo koji je zadužen i za miks albuma, King Mire, Komedi i preminuli Kolateral. Kao što sami naziv nagovještava, ovaj album je Frenkijev povratak njegovom izvornom stilu.

„Često među komentarima naših novih pjesama možemo pročitati kako naša muzika nije ista kao prije, i kako ne rapam kao nekada, zato sam se odlučio publici dati ono što želi, Stari Frenkie is back! Posljednja tri albuma su nastala u suradnji s Kontrom i Indigom, i bilo mi je drago da se ovom projektu posvetim samostalno. Radeći na pjesmama sam fakat oživio stari duh i osjećaj koji sam imao na prvom albumu, i vjerujem da će to slušatelji osjetiti. Ponosan sam da smo okupili sva ova velika imena među gostima i uvjeren sam da imamo kvalitetan materijal koji će se dugo slušati”, izjavio je Frenkie.

Pjesme za koje su snimljeni videospotovi su “Vakum” s Vojkom V, “Vozi” s Arotom, “Reci ko” sa Smoke Mardeljanom i “Stari Frenkie”. Dva od njih potpisuje Adnan Avdić  i Nine studio dok je “Vakum” radio Ervin Golubović, a videospot za pjesmu “Stari Frenkie” osobno potpisuje Frenkie.

Album je objavio FM Jam, a dostupan je na njihovom YouTube kanalu i svim streaming servisima.