Zagreb Beer Fest predstavio novi val izvođača!
21. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Zagreb Beer Fest predstavio novi val izvođača!

Zagreb Beer Fest nedavno je objavio datume svog drugog izdanja, a najavljenim glazbenim imenima pridružuju se Partibrejkers, Kandžija & Gole žene, Bojana Vuntuširević i Markiz. Pips, Chips & Videoclips, Let 3, Fischer-Z i Nipplepeople već su ranije najavljeni za festival koji će se održati od 17. do 20. svibnja ove godine.

Cane, Anton i ekipa nakon sjajnog nastupa na ovogodišnjoj Brijačnici stižu na Zagreb Beer Festu u svibnju ove godine. Partibrejkers su jedan od najvažnijih rock bendova ovih prostora, a glasine o raspadu benda koje su počele kružiti unazad godinu dana o raspadu benda još će jednom glasno demantirati žestokom svirkom u Parku Franje Tuđmana/Trgu Francuske Republike. Kandžija i njegove Gole žene su prošle godine proslavili 10. rođendan, a na Zagreb Beer Fest stižu svježiji nego ikad. Trenutačno rade na novom albumu, a publici će predstaviti presjek najvećih hitova, uključujući i one s hit albuma “Nema labavo”.

Bojanu Vunturišević znate kao nekadašnju pjevačicu pop atrakcije Svi na pod, specifičnog vokala i jedinstvene karizme. Bojana se ponovo vraća u Zagreb u sklopu Zagreb Beer Festa, gdje će nastupiti sa svojim bendom koji čine Ivan Mirković Bambi, producent i Bojanin dugogodišnji suradnik, i MKDSL, popularni beogradski DJ i producent. Markiz je još jedan od najavljenih bendova ovogodišnjeg Zagreb Beer Festa, a radi se o grupi koja je koncertno sve više aktivna, imaju nominaciju za Porin za najbolji rock album i njihovi singlovi su sve češće među najemitiranijim pjesmama u domaćem eteru.

Zagreb Beer Fest je prošle godine kroz tri dana posjetilo 30.000 ljudi, a ove godine se očekuje 50.000 posjetitelja te je festival produžen za jedan dan. Radi se o festivalu koji se već prve godine iskazao kao odličan događaj u centru Zagreba. Osim sjajne glazbene ponude, festival će predstaviti više od 100 različitih vrsta piva, a naravno i za sve gladne oči tu je prošireni food corner s burgerima i roštiljem. Ulaz na festival je besplatan, a organizator je Yem.

Foto: Nikola Knežević