Massimo novo ime Bedem Festa u Nikšiću
23. ožujka 2018.
Nikola Knežević (2619 Članci)
Podijeli

Massimo novo ime Bedem Festa u Nikšiću

Ususret desetom, jubilarnom izdanju, organizacijski tim Bedem festa sastavaljen od dugogodišnjih, najlojalnijih i prije svega mladih i poletnih suradnika na čelu s Petrom Šundićem, već uveliko i neumorno radi na pripremi devetog izdanja “festivala s dušom”.

Devet godina (g)raditi i prije svega vjerovati u ono što radiš inspiriran dobrom i za dobro svih, stvarno je sjajna stvar. Ovih dana je Miloš Zvicer, službeni fotograf Bedem festa “osvojio” najviši vrh Balkana Musala ponosno noseći zastavu Bedem festa, koja će ove godine obići čitav svijet uz poruku festivala -“Tvoj grad””, ističe Petar Šundić, direktor festivala.

Upravo su predstavili i novo ime Bedem Festa, a to je Massimo, jedan od najvećih hrvatskih glazbenika koji već desetljećima raznim hitovima uveseljava cijelu regiju.

Bedem fest, kao prvi i najstariji, imat će tu privilegiju da svojim posjetiteljima ponudi nezaboravne doživljaje za pamćenje, uz fantastične i premijerne koncerte izvođača pred kojima zastaje dah, i to u autentičnom ambijentu gradske tvrđave. Sve to upravo nudi i Massimo iza kojeg je još jedna sjajna glazbena godina i brojni koncerti u cijeloj regiji.

Uskoro izlaze i informacije o cijeni ulaznica ovogodišnjeg festivala koji će biti održan od 3. do 5. kolovoza u Nikšiću (Crna Gora).

Foto: Mario Guček Andromak