Još malo ostalo do koncerta Parnog valjka u Osijeku
29. ožujka 2018.
Music Box (11092 Članci)
Podijeli

Još malo ostalo do koncerta Parnog valjka u Osijeku

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pop – rock sastava ovog proljeća dolazi u Osijek i to 14.4.2018., u dvoranu Gradski vrt, nakon turneje 2 u 1 koja je započela u Areni Pula i završila u rasprodanoj Areni Zagreb 1.12.2017. Svi obožavatelji s ovih prostora doći će na svoje i na već prepoznatljiv slavonski način, u prepunoj dvorani, biti pravi domaćini i zajedno s Parnim valjkom u glas zapjevati hitove koji žive desetljećima.

Parni valjak je jedan od najvećih, odnosno najpopularnijih zagrebačkih pop-rock sastava. Osnovan je 1975., a na sceni je do danas, s malom pauzom 1988. godine te četverogodišnjom pauzom od 2005. do 2009. godine. Ova je grupa jedna od “pokretača” čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a izbacila je mnogo hitova, poput: “Lutka za bal”, “Stranica dnevnika”, “Neda”, “Moje dnevne paranoje”, “Uhvati ritam”, “Jesen u meni”, “Ugasi me”, “Sve još miriše na nju”, “Zastave”, “Sunčanom stranom” i drugih.

Parni valjak je ove godine dobitnik i nagrade Porin u kategorijama za najbolju izvedbu grupe s vokalom (“Vrijeme”), zatim za najbolju produkciju (“Live in Pula”) te za najbolji koncertni album (“Live in Pula”).

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim.

Foto: Nikola Knežević