Iranska DJ zvijezda stiže u klub Fabrique u Banja Luku
3. travnja 2018.
Music Box (7413 Članci)
Podijeli

Iranska DJ zvijezda stiže u klub Fabrique u Banja Luku

Talentirani DJ i producent Iman Habibi iz Irana nastupit će u subotu 7. travnja 2018. godine u banjalučkom klubu Fabrique! Riječ je o glazbeniku koji se svojom produkcijom i talentom svrstao u sam vrh svjetske DJ scene.

Kada je riječ o izdavačkim kućama koje su formirale modernu scenu elektronske glazbe, postoji nekoliko kvalitetnih etiketa koje su se izdvojile od ostalih. Na samom vrhu te liste nalaze se Knee Deep in Sound, Get Physical, Noir Music i Moda Black etikete za koje izdaje gost kluba Fabrique, a koji dolazi iz dalekog Irana!

Habischman je prepoznatljiv po karakterističnom stilu koji pravi fuziju emotivnih synth linija i zaraznog groovea. Pete Tong, Nicole Moudaber, John Digweed i brojni drugi giganti industrije prepoznali su Habischmanov kvalitet, pa su njegove trake podržane u najpoznatijim svjetskim radio emisijama BBC Radio 1, In The Mood i Transition radio show…

Njegova suradnja s čuvenim Hot Since 82 na traci ‘Leave Me’ osvojila je drugo mjesto Beatportove Deep House liste i doživjela remiks techno legende Dubfirea. Nakon toga Habischman i Hot Since 82 nastavljaju suradnju koju možete čuti u trakama ‘Moan’ i ‘Closure’ koje su objavljene na etiketi Knee Deep in Sound!

DJ i producent iz Irana, ovu godinu počeo je brojnim nastupima u svjetski poznatim klubovima, pa se njegovo ime sve češće pominje na klupskoj house sceni.

Osim Habischmana banjalučka publika će 7. travnja imati priliku da čuje i setove Restricted ekipe (Robert S, Ratko Radujković i Level 7) koja će nastupati kao lokalna podrška. Party starta u 22 sata, ulaznice će do 23 sata koštati 7 KM, a nakon toga 10 KM.

Foto: Promo