EXIT objavio cijeli program udarne No Sleep Novi Sad pozornice!
6. travnja 2018.
Music Box (11099 Članci)
Podijeli

EXIT objavio cijeli program udarne No Sleep Novi Sad pozornice!

Nakon što je EXIT objavio gigantski “All-Star” spisak headlinera za ovogodišnje izdanje mts Dance Arene, na kojem su redom trenutno najveće svjetske DJ zvijezde Nina Kraviz, Maceo Plex, Solomun, Richie Hawtin, Adam Beyer & Ida Engberg, Amelie Lens, Boris Brejcha, Tale of Us, Ben Klock i brojni drugi, na red je došla i Exitova sve popularnija pozornica – No Sleep Novi Sad!

Duboki rov iza Arene i najistureniju točku Exita mnogi nazivaju pravim festivalom za sebe, a ove godine predstavit će i svoje, dosad najsnažnije izdanje uz ovogodišnje klubove-partnere, londonski fabric, njujorški The Bunker, moskovski Arma 17 i rimski klub Goa. Od 12. do 15. srpnja, ispred nekoliko tisuća fanova u tradicionalno krcatom rovu na jugu Petrovaradinske tvrđave nastupit će Helena Hauff, DJ Tennis, Mike Servito, Daniel Avery, Red Axes, Craig Richards, Nikita Zabelin, Tin Man, Julia Govor, Midland, Giorgio Gigli, Philipp Gorbachev, Erika, Abelle, Eric Cloutier, Tijana T, Adiel, Silvie Loto, Bryan Kasenic, Svetlana Maraš, Patrick Russell i drugi.

 

No Sleep nakon europskih metropola prelazi Atlantik!
Internacionalni uspjeh ove pozornice Exita može se okarakterizirati kao meteorski, a vodeći magazin elektronske glazbe DJ Mag za nju je napisao da je “mjesto gdje program Exita istinski briljira”, i dodao da se “s njom na svijetu može usporediti svega par pozornica”! Na ovoj, posebno dizajniranoj pozornici s prepoznatljivim izgledom, uz podršku kultnog domaćeg brenda Guarana, EXIT je prethodnih godina predstavio neke od najuzbudljivijih svjetskih klubova u spektakularnom ambijentu pod otvorenim nebom. Gostovali su vodeći klupski brendovi Pariza (Concrete), Berlina (Tresor), Brisela (Fuse), Glasgowa (Sub Club), Beča (Grelle Forelle), Londona (Avant Garde), Barcelone (Nitsa), Düsseldorfa (Salon des Amateurs) i Beograda (20/44 i Drugstore). U tim istim klubovima i gradovima, organizirane su No Sleep žurke zagrijavanja za EXIT, a ove godine najavna turneja preći će i Atlantik!

Ulaznice za EXIT sa 60% popusta do 20. travnja ili do isteka zaliha
Ulaznice za EXIT festival po promotivnoj cijeni sa 60% popusta od finalne, za 445 kn bit će u prodaji još samo do 20. travnja do kraja dana, ili do isteka zaliha, nakon čega će cijena ulaznice za EXIT biti viša. Ulaznice se prodaju putem Ticketshop.hr i Entrio.hr, a na stranici službene turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji uz ulaznice, sadrže i opcije za smještaj i prijevoz do EXIT festivala.

EXIT festival bit će održan od 12. do 15. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstavit će neke od najtraženijih svjetskih zvijezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Dog Eat Dog, Slaves, Jax Jones, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Idles, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Ofenbach, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.