Trobeci i Brujači napadaju Vintage Industrial Bar!
7. travnja 2018.
Music Box (9875 Članci)
Podijeli

Trobeci i Brujači napadaju Vintage Industrial Bar!

U četvrtak 12.4. Vintage dovodimo jedan od najposebnijih rock bendova ovih prostora, koji aktivno djeluje od ’91., a i kad jednom čuješ ime, teško da ćeš ih zaboravit – TROBECOVE KRUŠNE PEĆI!

Uz njih nastupit će i još jedni heroji zagrebačke scene – BRUJAČI koje karakterizira opaki distorzirani bas, kratke i oštre gitarske sekvence koje režu poput žileta, plesni ritmovi i prodoran vokal što stvara njihov prepoznatljivi hard disco rolling thunder stil koji poziva na danse macabre.

Trobecove krušne peći dobili su ime po najpoznatijem serijskom ubojici u ondašnjoj Jugoslaviji, Metodu Trobecu te su u imenu također spomenuli i način na koji se Trobec rješavao tijela svojih žrtava. Sviraju alternativni rock, punk, postpunk, noise, no wave, psihodeliju s funkom… Nije toliko bitno u koju ćete ih ladicu staviti jer to ionako nećete moći, bitno je da ih pogledate i poslušate uživo!

Bruhači su u raznim inkarnacijama uvijek dosljedni vlastitome izričaju i evoluirali su do zvuka kojeg predstavljaju novim albumom Ladanje (Dirty Old Label/Geenger Records). Novi album ćete imati priliku poslušati i u Vintage Industrial Baru.

Stoga, pojavite se 12. travnja od 20 sati za samo 45 kuna u pretprodaji (Vintage Industrial Bar, Dirty Old Shop).