Disciplin A Kitschme dolaze u Đakovo!
10. travnja 2018.
Nikola Knežević (2788 Članci)
Podijeli

Disciplin A Kitschme dolaze u Đakovo!

Jedan od najvećih i najdugovječnijih rock sastava iz regije, Disciplin A Kitschme, nakon nastupa u Tvornici kulture dolaze u Đakovo gdje će održati koncert u Rock baru King.

Njihova glazba mješavina je mnogih stilova, funk/rocka, noise rocka, jazz fuzije i mnogih drugih. Kako sami ističu, Disciplin A Kitschme neumorno nastavlja svoju misiju čišćenja i oplemenjivanja prostora, koji se čini ponovo jako zagađenim. Ušavši u 37. godinu svog postojanja, bend i njegov lider, basist i pjevač Koja, kao da nemaju namjeru stati. Disciplin A Kitschme jedan je od onih bendova čija je glazba preživjela test povijesti, uvijek drugačiji, hrabri, ispred svog vremena, skloni nemogućim fuzijama. Po povratku iz Velike Britanije, na čijem su tlu egzistirali tijekom devedesetih, bend i dalje obogaćuje svoju glazbu novim utjecajima.

Trenutno rade na novom albumu, a prije toga dolaze u Đakovo gdje će 20. travnja s početkom u 21 sat održati koncert koji će sigurno mnogima ostati dugo u sjećanju. Takvo što možemo proricati s obzirom na iskustva s Disciplinom.

Foto: Tin Bedenko