Nola, Let 3 i TBF headlineri završnice 22. HaGeeF-a!
18. travnja 2018.
Music Box (8975 Članci)
Podijeli

Nola, Let 3 i TBF headlineri završnice 22. HaGeeF-a!

Uz nove izvođače koji će se predstaviti na jednom od najdugovječnijih festivala nove glazbe u regiji kao posebni gosti i headlineri festivala nastupit će Nola, Let 3 i TBF!  

Ovogodišnji, 22. po redu, HaGeeF započinje 18. i 19. svibnja programom HGF Zagorje Supra Omnia koji će se održati na čak tri lokacije – u ZCUK Regenerator, na Ljetnoj pozornici Polanović i u Parku Milana Prpića, a bit će predstavljen i projekt budućeg kompleksa objekata kulturnog centra Re-Generator.

U sklopu programa Zagorje Supra Omnia nastupit će, za sada potvrđeni Nezbit, Upset,  Manheim,  Schüber,  Noxin, Flying Rabbit, Greed Breed, NPK-H, Thee Large (unplugged), The Lost (unplugged), Jurica Vugrek i Local Jazz Combo.

Lika Kolorado, prošlogodišnji pobjednici

Finale ovogodišnjeg HaGeeF-a održat će se u srijedu 30. svibnja u ZCUK Regenerator uz nastup uvijek originalnih i energičnih Let 3! Isti dan na drugoj lokaciji će na Ljetnoj pozornici Polanović biti održan program HGF Classic gdje će kao headliner nastupiti grupa Nola u sklopu turneje kojom slave 25 godina aktivnog djelovanja na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Nema sumnje kako će, uz niz odličnih izvođača natjecatelja te headlinere Let 3 i Nolu, na obje lokacije biti sjajna atmosfera, a dobra zabava nastavlja se i iduća dva dana. U četvrtak 31. svibnja na Ljetnoj pozornici Polanović posjetitelji mogu uživati u World Stage programu, dok će se svečana dodjela ovogodišnjih nagrada održati u petak 1. lipnja u ZCUK Regenerator gdje će se ovogodišnjim pobjednicima na pozornici pridružiti i prošlogodišnji pobjednici – zagrebački bend Lika Kolorado, te fenomenalni TBF kao headliner završnice 22. HaGeeF-a!

Cijena ulaznice za svaki pojedini dan HGF ZSO je 20 kn dok je cijena ulaznica za sve dane održavanja ovogodišnjeg HGF-a iznosi samo 60 kn.

Ovogodišnji nastupi počinju u 21.00, a raspored nastupa je sljedeći:

18.05. HGF ZSO – prvi dio
ZCUK Regenerator (ulaz; 20 kn)
19.05. HGF ZSO – drugi dio
ZCUK Regenerator (ulaz; 20 kn)
30.05. HGF finale ’18 uz Let 3,
ZCUK Regenerator (ulaz; 40 kn)
30.05. HGF Classic, 25 godina grupe NOLA
Ljetna pozornica Polanović (ulaz; 40 kn)
01.06. HGF svečana dodjela nagrada uz Liku Kolorado i TBF
ZCUK Regenerator (ulaz; 40 kn)

Svi bendovi koji se još nisu prijavili na 22. HaGeeF mogu do 1.svibnja kreirati svoj profil u GigPin aplikaciji na http://gigpin.com/ i kroz aplikaciju prijaviti se na natjecanje. Tekst natječaja možete pogledati na linku http://hgf-zabok.net/hageef-natjecaj-2018/.

Pobjednik 22. HaGeeF-a osvaja:
– Statuetu „Ha|Ge|eF – Kamen temeljac“
– Objavu EP/LP albuma
– Godišnju Ha|Ge|eF PR podršku u suradnji s agencijom Polak Media
– GigPin account + press & ponudu za nastup prema GigPin klubovima u Europi
– Nastupe na hrvatskim i regionalnim festivalima

Foto: Nikola Knežević