#svježasrijeda: Universal Music Hrvatsa i Music Box predstavljaju Yung Gravy i singl “Knockout”!
18. travnja 2018.
Music Box (10958 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Universal Music Hrvatsa i Music Box predstavljaju Yung Gravy i singl “Knockout”!

Yung Gravy, poznat i po imenima kao što su Lil Steamer, Mr. Butter i Mr. Clean, predstavlja singl „Knockout“.

Svoju glazbu opisuje kao mješavinu soul glazbe 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća te današnje moderne trap glazbe. Inspiriran glazbenicima kao što su Marvin Gaye​, The Blackbyrds​ i Stevie Wonder te OutKast, Nate Dogg, Curren$y, ili pak Action Bronson, 21-godišnji Yung Gravy glazbenu karijeru započeo je objavljivanjem snimaka putem SoundClouda. Prva objavljena pjesma bila je „Karen“, koja je veoma brzo izgenerirala nove fanove, a debitantsko EP izdanje „Mr. Clean“ proširilo se bespućima interneta nošeno singlom „Continental Breakfast“.

Mediji ne prestaju hvaliti mladog repera. „Na kraju dana, ovo sve je stvoreno kako bi se ljudi osjećali dobro. Ovo je party glazba, i svi su pozvani“ – Yung Gravy.

Novi singl „Knockout“, talentiranog repera iz Minnesote, hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

Digster #svježasrijeda playlista je dostupna na Deezeru, tako da sve ono što ste propustili proteklih tjedana uključujući i ovaj aktualni singl možete preslušati u nastavku: