PREMIJERA: Jurkas Visković Trio – “Koliko daleko”- uspješna glazbeno-glumačka suradnja
23. travnja 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Jurkas Visković Trio – “Koliko daleko”- uspješna glazbeno-glumačka suradnja

Došlo je vrijeme da vam ekskluzivno predstavimo i vizualni dio glazbeno-glumačke suradnje troje ljudi nastale u stankama snimanja dugometražnih igranih filma „Zbog Tebe i „Fuck Off I Love You“.

Spojeni ljubavlju prema sličnim glazbenim stilovima, samozatajni glazbeni producent, dizajner i IT tehničar Nikola Turajlić, vrhunska pjevačica i glumica Iva Visković Križan i autor/redatelj Anđelo Jurkas nalazili su se po zagrebačkim studijima kako bi predstavili njihovu plesnu varijantu snolike atmosfere duela ženskih i muških vokala na terenu ljubavi. Nakon najavnog singla „Zašto se ne vraća starim ljubavima“ sad predstavljaju drugu stvar „Koliko daleko“.

Pjesmu autorski potpisuju Jurkas i Turajlić dok je produkciju i aranžman radio Nikola Turajlić, a masterirao Ohnokono. Video spot je režirao Angelo Jurkas, za kameru je bio zadužen poznati zagrebački fotograf i medijski djelatnik Petar Varat, a za video editing, color i effects zaslužni su Mina Petrović i Nikola Pavlović. Spot će izaći uskoro, a o pjesmi je sve rekla Iva Visković: „Ma, gušt“.

Foto: Promo