Prljavo kazalište u Kanadi i SAD-u
27. travnja 2018.
Music Box (10738 Članci)
Podijeli

Prljavo kazalište u Kanadi i SAD-u

Započinje koncertna turneja Prljavog kazališta po Kanadi i SAD-u kojom ovaj najdugovječniji i jedan od omiljenih rock bendova svih generacija publike nastavlja obilježavati 40 fenomenalnih godina u vrhu glazbene scene!

Uvertira je to i u koncert koji je kruna glazbeno-rođendanske turneje, a kojom će Prljavci 31. svibnja, na Dan Grada Zagreba, zasvirati svojem Zagrebu na stadionu u Kranjčevićevoj. Prije polijetanja za Toronto, Prljavci su poslali i poseban poziv fanovima iz zagrebačke zračne luke. “Vidimo se na najvećem rođendanskom tulumu 31. svibnja u Kranjčevićevoj. Svi ste pozvani!”, poručili su Mladen Bodalec, Tihomir Fileš i Dubravko Vorih.

Prljavo kazalište otvara turneju koncertom u Torontu 27. travnja, nakon čega slijede nastupi u Chicagu, 28. i New Yorku 29. travnja, a od 3. do 4. svibnja slijede koncerti u San Franciscu i Los Angelesu. Turneja završava koncertima u Calgaryju i Vancouveru, 5. i 6. svibnja, nakon čega se Prljavci vraćaju u Zagreb.

Odmah po povratku iz  Canade i SAD-a, dečki započinju s finalnim pripremama za spektakl u Kranjčevićevoj, na koji se očekuje dolazak fanova iz svih krajeva Hrvatske, ali i susjednih država. Dvije bine, raskošna produkcija na svjetskoj razini, višesatni show ispred 30 tisuća poklonika benda koji je punih 40 godina u samom vrhu domaće pop-rock scene bit će, kako i sami Prljavci najavljuju, grand finale svjetske turneje u gradu u kojem je sve započelo – Zagrebu.

Fanovima još preostaje da požure po ulaznice za koncertni spektakl u Kranjčevićevoj 31. svibnja, a koje se u prodaji se mogu kupiti u sustavu Ticketshop.hr i na prodajnim mjestima Ticketshopa, po cijenama: Travnjak: 60 kn, Tribina Zapad: 100 kn, VIP Tribina: 200 kn i VIP: 230 kn.