Willie Nelson objavio album simboličnog naziva “Last Man Standing”
28. travnja 2018.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Willie Nelson objavio album simboličnog naziva “Last Man Standing”

Country legenda Willie Nelson objavio je “Last Man Standing”, novi studijski album kojeg je najavio istoimenim singlom prije desetak dana.

Kako drži tradiciju objavljivanja nove glazbe na svoj rođendan, tako je i ovoga puta izbacio novi materijal samo dva dana prije 85. rođendana kojeg slavi u nedjelju 29. travnja. “Last Man Standing” se sastoji od 11 pjesama koje je radio s dugogodišnjim suradnikom i producentom  Buddyjem Cannonom i za ovaj album mnogi kažu kako je njegov najosobniji do sada.

Nelson se ponovno simpatično igra s tekstom, ali i naslovom album. Tako je na prošlom uratku imao pjesmu “Still Not Dead”, a sada je album nazvao “Last Man Standing” s tim da ga otvara s pjesmom koja sadrži stih – “I don’t want to be the last man standing. Oh wait a minute, maybe I do,”.

Nije to sve, naravno, bezazleno jer Willie ima problema sa zdravljem zbog čega je u veljači otkazao koncerte uslijed teške gripe. No, vraća se na pozornicu  sljedećeg mjeseca i trenutno se koncentrira samo na SAD sve do studenog.

Popis pjesama:
1. “Last Man Standing”
2. “Don’t Tell Noah”
3. “Bad Breath”
4. “Me and You”
5. “Something You Get Through”
6. “Ready to Roar”
7. “Heaven Is Closed”
8. “I Ain’t Got Nothin'”
9. “She Made My Day”
10. “I’ll Try to Do Better Next Time”
11. “Very Far to Crawl”