Hauser & Friends u pulskoj Areni, 24. kolovoza!
11. svibnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Hauser & Friends u pulskoj Areni, 24. kolovoza!

Nakon što nas je očaravao koncertima održanim diljem svijeta u sklopu 2Cellos, Stjepan Hauser je odlučio publici predstaviti samostalni koncert, na kojem će mu se pridružiti prijatelji glazbenici poput Lole Astanove, Caroline Campbell, Ksenije Sidorove te Petrit Cekua i uz podršku Zagrebačke filharmonije u pulskoj Areni 24. kolovoza.

Hauser je kao dio dvojca 2Cellos poznat po svojim energičnim nastupima, a svoj samostalni koncert predstavio je i najavio u Kavani Muzeja za umjetnost i obrt, brojnim predstavnicima medija. Svi su uvjereni da će i ovaj put prirediti nezaboravno iskustvo i predivnu atmosferu, iako je ovaj koncert rezerviran isključivo za klasiku.

Izvodit će svoja omiljena klasična djela, a pozornicu će dijeliti sa svjetski poznatim imenima klasične glazbe kao što su Lola Astanova s kojom je i ranije ostvario odličnu suradnju svirajući neke od najromantičnijih i strastvenijih komada klasične glazbe. Ovoj prekrasnoj glazbenoj čaroliji pridružit će se i Caroline Campbell, Ksenija Sidorova te Petrit Ceku. Glazbenici su komentirali kako su jako uzbuđeni i jedva čekaju nastup.

Bit će to prava glazbena poslastica koju dakako ne treba propustiti. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim.