Zagrijavanje za Tabor Film Festival uz Stoned Jesus
13. svibnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Zagrijavanje za Tabor Film Festival uz Stoned Jesus

Stoner prvaci Stoned Jesus iz Ukrajine ponovo dolaze u Vintage Industrial Bar i to u srijedu, 16. svibnja u sklopu zagrijavanja za Tabor Film Festival (5.-8.7.2018.) u suradnji s klupskim programom Good Vibrations.

Njima će se pridružiti i švedski bend Atlas, a za pravi TFF štimung zadužen će biti DJ Frajman. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna mogu se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu, na dan će koštati 65 kuna ako ih ostane. U sklopu „warm up“ večeri bit će i posebna akcija: svi koji kupe festivalsku ulaznice na ulazu u klub po cijeni od 195 kuna imat će besplatan upad na ovaj koncert, a oni koji ne žele na koncert po cijeni od 175 kuna dobit će uz ulaznicu još i TFF poklon.

Momcima iz Stoned Jesusa Zagreb je postao nezaobilazna stanica u sklopu gotovo svake europske turneje, a ljubav ukrajinske trojke i zagrebačke publike je neupitna što dodatno ojačava činjenica da su već jednom rasprodali Vintage! Nakon prošlog gostovanja kad su obilježili 5 godina od izlaska proslavljenog „Seven Thunders Roar“ albuma, ovaj put su na repertoaru samo hitovi u rasponu od psihodeličnog do tvrdog. Dakle, u igri su sva tri albuma i poneka novost s predstojećeg četvrtog LP-a! U međuvremenu je njihova legendarna „I’m the Mountain“ dosegla brojku od 10 milijuna pogleda na youtubeu što je po nekim internim istraživanjima najpopularnija pjesma žanra na toj platformi.

Atlas je švedski bend iz Karlstadta koji na skandinavskom hard rock nebu zasjao odličnim album „Death and Fear“ iz 2016. Inspiraciju vuku iz bendova kao što su The Sword i Queens of The Stone Age i općenito klasičnim heavy metal bendovima iz 70-ih i 80-ih, a neki kritičari su ih nazvali i „Sabbathima na turbo pogon“. Trenutno rade na novom albumu koji će uskoro ugledati svjetlo dana, a nakon Vintagea idući će nastup imati u petak u Čakovcu u Fox baru sa slovenskim bendom Inhibis.