Poklanjamo ŠEST festivalskih ulaznica za Sea Star Festival u Umagu!
14. svibnja 2018.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

Poklanjamo ŠEST festivalskih ulaznica za Sea Star Festival u Umagu!

Sea Star Festival održava se od 24. do 27. svibnja u predivnoj laguni Stella Maris u Umagu.

U dva centralna dana, petak i subotu, deseci tisuća mladih iz cijelog svijeta zabavljat će se uz neka od vodećih svjetskih i regionalnih imena kao što su Robin Schulz, Hurts, Paul van Dyk, Dimitri Vegas & Like Mike, Ofenbach, Tram 11, Edo Maajka, Krankšvester, Nipplepeople, Krešo Bengalka, Boris Štok, Detour, Senidah feat AMN, Dječaci i Sajsi MC, techno virtuozi Luke Slater, Francois X, Tommy Four Seven, Toxic, Ivan Komlinović, Ian F. i DJ Jock te sjajna DJ reprezentacija u kojoj igraju Filatov & Karas, MATTN, VRH, Tekitoka, Leandro Da Silva i Lutemania, kao i Sin, Kiki Belluci i duo Jeulz X Hubris koji će nastupiti na Silent Octopus stageu i izvođači iz Exotic Lagune koje predvode MC Choma, DJ Tender, DJ Sesha, Samba Show & Tito.

Welcome party u četvrtak 24. svibnja održat će se na tri pozornice – Silent Octopus, Exotic Laguna i Jagermeister Beach Groove, dok će se Closing party dogoditi u nedjeljno jutro kao nastavak subotnjeg programa, a nastupiti će Dejan Milićević, After Affair, Aney F i AM:FM.

A ako želite ići besplatno na Sea Star Festival i uživati u svim ljepotama Umaga i lagune Stella Maris, zahvaljujući organizatorima i u suradnji s Music Box portalom, za ŠEST NAJSRETNIJIH ČITATELJA će se taj san moći i ostvariti. Pošaljite svoje podatke (ime, prezime, adresu) na info@music-box.hr do četvrtka, 17. svibnja te u Subjectu maila napišite “SEA STAR FESTIVAL”. U petak, 18. svibnja objavljujemo imena sretnih dobitnika.