Sve je ljepše udvoje! Poslušajte novu pjesmu mladog pjevača Jakova Mađarića ‘Kišobran’!
22. svibnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Sve je ljepše udvoje! Poslušajte novu pjesmu mladog pjevača Jakova Mađarića ‘Kišobran’!

Nakon što je pjevao ‘Ljubavi sam žedan ostao’, mladić koji oduševljava, Jakov Mađarić, odlučno je stao ispod ‘Kišobrana’ za dvoje.

Riječ je novoj pjesmi, kojom Jakov nastavlja suradnju s autorskim timom Kristijan Rahimovski i Filip Gjud. ‘Kišobran’ je nekome predmet koji čuva od kiše, drugome nešto u prenesenom značenju, ali za mene je emotivni, pjevački i umjetnički zalogaj. Novi singl predstavlja i donosi jednostavnu poruku ženskog srca okrunjenu muškim, emotivnim vokalom  jer taj „kišobran“ koji je štiti i predstavlja čvrst zaklon, ipak je lako „poderiv“, baš kao i srce koje snažno voli. Bez obzira na koliko dijelova je rastrgan, oči trebaju biti širom otvorene jer uvijek postoji netko u prikrajku tko će na ovaj ili onaj način zaliječiti ili popraviti uništeno. Čak i ona najtužnija i najhladnija kiša može biti lijepša ako ste u dvoje ispod kišobrana!’, poručio je Jakov.

Ljubavnu priču nove pjesme prati i videospot osmišljen u suradnji s ekipom iz Cinematic Produkcije Osijek, a sniman je na lokacijama Slavonije, odnosno slavonske ‘prašume’, Marijanski Ivanovci i Kunišinci. Priča video spota je osmišljena kao bijeg od stvarnosti, skrivanje od nove ljubavi, svakidašnjice i svega što odvraća pažnju s onog važnog. Glavnu žensku ulogu utjelovila je mlada akademska glumica iz Osijeka Tena Milić.

Foto: Tomislav Šilovinac i Marko Džavić (Cinematic Produkcija)