Gibonni najavio koncert na pulskom Kaštelu!
27. svibnja 2018.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Gibonni najavio koncert na pulskom Kaštelu!

Gibonni je briljantan autor, izniman pjesnik, ali prije svega ‘čovik’ i muzičar koji ostavlja u glazbi jedinstven pečat i potpis. Kombinacija popa i rocka sa zrnom osebujnog mediteranskog kolorita čini ga jednom od ikona hrvatske glazbe.

Najveći hitovi iz gotovo tridesetogodišnje karijere najbolja su najava velikog koncerta koji će se održati u petak, 29. lipnja u pitoresknom ambijentu pulskog Kaštela.

Glazbenik najpoznatiji po svojoj samostalnoj kantautorskoj karijeri sprema za svoje najvjernije fanove večer punu glazbene čarolije, uz, sad već legendarne pjesme, kao što su „Ovo mi je škola“, „Anđeo u tebi“, „Sa mnom ili bez mene“, „Zlatne godine“, „Judi, zviri i beštimje”, „Onako, od oka“ i razne druge.

Uz Gibonnijevu proširenu postavu vrsnih glazbenika, koju je okupio za ovaj koncert, od kojih svakako treba istaknuti pjevačicu Mayu Azucena, virtuoza na gitari Nikšu Bratoša i Hrvoja Rupčića na perkusijama, publiku pod pulskim nebom očekuje višesatni spektakl u jedinstvenom koncertnom prostoru.

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 150 kuna u sustavu Ticketshop.

Foto: Andrej Smolić