JeboTon vas poziva u Vinyl na koncertne večeri
4. lipnja 2018.
Music Box (10949 Članci)
Podijeli

JeboTon vas poziva u Vinyl na koncertne večeri

U srijedu i četvrtak, 6. i 7. lipnja u Vinylu će biti održane dvije JeboTon večeri na kojoj će se predstaviti izvođači koji dolaze upravo iz JeboTon kolektiva.

Na JeboTon večeri vol. 1 u srijedu će nastupiti Peglica i Komandos i Sfumato. Kefterovi junaci spuštaju se na vaš planet kako bi još jednom ustvrdili da je Zagreb siguran od Gadur-Gadur carstva. Za ovu priliku pripremili su sasvim novu taktiku, točnije pojačanje! Radi se o novom Peglice i Komandosa, Đoniju, koji će zajedno sa Rštrom tući i tući, sve dok ne zatuče i posljednjeg Durgu na planetu. Pripremite se za rokenrol!

Schizo-funk ili jazzy funk ili „tvrdo i beskompromisno“ ili power trio iz Zagreba, Sfumato dolazi promovirati debitantsko studijsko izdanje “Walhali”. Sve počinje u 20 sati i 30 minuta.

Četvrtak je rezerviran za JeboTon večer vol. 2 gdje dolaze MellowTeen i Trophy Jump. Mistični, mladi pjevač i gitarist MellowTeen će ovom prilikom zapjevati svoje pjesme – pokoju solo, a pokoju uz pratnju mladih zagrebačkih glazbenika, Viktora Slamniga na basu, Ivan Cimija Marinovića na bubnjevima i Matka Bobića na gitari. S druge strane dolazi kalifornijski melodični punk bend, Trophy Jump, koji već nekoliko godina djeluje kao dio JeboTon kolektiva. Dečki su ove godine, nakon izlaska albuma prvijenca Depression club, aktivniji nego ikada do sada. Osim mnoštva svirki u hrvatskoj, obišli su i dosta europskih gradova, a uskoro planiraju i turneju po engleskoj. No do tada, svi trk u Vinyl na dobru zafrkanciju. I druga večer počinje u 20 sati i 30 minuta.