Pogledajte zašto se otimaju za panjeve da bi bili dio najljepšeg ljetnog glazbenog vrta u Hrvatskoj
4. lipnja 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Pogledajte zašto se otimaju za panjeve da bi bili dio najljepšeg ljetnog glazbenog vrta u Hrvatskoj

Ne, nije zbog djevojke, naivčine jedne i klikbejt ovisnici, nego zbog novouređenog ljetnog vrta Vintage Industrial Bara koji je u četvrtak, petak i subotu u Savskoj ulici u Zagrebu otvorio svoja vrata, zasjao punim sjajem zbog čega su se gosti otimali za panjeve, palile motorne pile ne bi li se netko uplašio i pobjegao, kašljalo namjerno naglas kako bi nekoga sve iznerviralo i kako bi oslobodio mjesto, mjerila najdulja i pipala najgrublja brada i tako odlučivalo tko će ući, a tko ne. 

Moram se malo šaliti, ali kako najbolje opisati svu ljepotu Ljetnog vrta Vintage Industrial Bara nego na taj način da se već prvih dana, odnosno večeri tražio panj više. Čak se i u nedjelju na DORF-ovoj projekciji filma ‘Geto – tajni život grada’ i promociji knjige Ante Perkovića ‘Sedma Republika’ pojavilo ljudi spremnih za uživanje u zelenoj Meki Savske ceste.

“Okruženi šarenim i neobičnim detaljima, od velikih poput kamiona, do manjih poput raznih znakova i pločica, svi su uživali u vjerojatno najvećoj i najljepšoj terasi i vrtu u Zagrebu”, kažu organizatori skromni kao uvijek. Kakav Zagreb, Hrvatska! Zvučim kao da sam obišao sve ljetne vrtove u Hrvatskoj, naravno najljepše je kod moje kuće u Slavoniji uz pogled prema zelenilu kakvog nema nigdje. Ali Ljetni vrt je najbolja alternativa koja pruža savršenu i opuštajuću atmosferu uz vrhunske koncerte od kojih ćete se zalijepiti za panj kao smola za koru drveta.

Foto: VIB photo