#svježasrijeda: Simpatična i talentirana Britanka Zuzu predstavila prvu pjesmu “Beauty Queen”
6. lipnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Simpatična i talentirana Britanka Zuzu predstavila prvu pjesmu “Beauty Queen”

Naslova „Beauty Queen“ talentirana britanska glazbenica Zuzu predstavlja svoj prvi singl, kojim ujedno najavljuje i EP izdanje „Made on Earth By Humans“. Singl je dostupan u radijskom eteru, te putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih platformi, a on je i tema ovotjedne rubrike #svježasrijeda.

Za ovu 23-godišnjakinju može se reći kako predstavlja definiciju glazbenice iz generacije svestranih milenijalaca; Zuzu je vidno samouvjerena autorica, producentica, redateljica, glumica i ilustratorica stripova, snima zavidnu količinu glazbe u svom studiju u Liverpoolu te istovremeno stvara i strip-izdanje koje će popratiti njen EP.

I sama priznaje kako svoju kreativnost i upornost duguje upravo i svom gradu – Liverpoolu, koji u sebi nosi poseban karakter te oblikuje kreativne genije. Magija tog grada definirala je glazbena imena kao što su Echo & The Bunnymen, The Zutons i The Coral and Cast, a čiji utjecaji se prepoznaju u glazbi koju Zuzu stvara.

Kako je već spomenuto, sa singlom „Beauty Queen“ najavljuje svoje EP izdanje naslova „Made on Earth By Humans“, na kojem će se naći tri autorske pjesme i akustična verzija najavnog singla. Prema riječima same autorice, pjesma „Beauty Queen“ posvećena je ženama koje mogu živjeti svoj život onako kako same odaberu, ne želeći se pridržavati nametnutih društvenih normi.