Seasplash objavio program main stagea, poziv za volontere i popis warm up partyja
7. lipnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Seasplash objavio program main stagea, poziv za volontere i popis warm up partyja

Upravo je objavljen raspored po danima na najvećoj pozornici 16. Seasplash festivala – MainSplash pozornici, koja se nalazi u samom srcu tvrđave Punta Christo.

Od četvrtka 19. srpnja do nedjelje 22. srpnja na pozornici će se izmijenjivati headlineri festivala. Ostatak programa na ostalim festivalskim pozornicama stiže uskoro.

Četvrtak, 19.7.
U-Roy & Mad Professor (JM/UK)
Channel One (UK)
Raggalution (SI)
One Dread (HR)

Petak, 20.7.
Gardna (UK)
Parly B (UK)
Kali Fat Dub (HR/SI)
Conquering Lion (MK)
BLKPRNT (HR)

Subota, 21.7.
Radical Dance Faction (UK)
Kanda, Kodža i Nebojša (RS)
MikkiM & MC Turner (CZ)
Helem Nejse (BA)

Nedjelja, 22.7.
Navigator MC (UK) meets Filip Motovunski (HR)
Vojko V (HR)
207 (HR) & Joe Raygun (UK)
Bruto Geto (HR)
Viva Vops (RS)

Pridružite se veseloj obitelji volontera Seasplash festivala!

Obožavaš glazbene festivale? Voliš pomagati te s lakoćom i odgovornošću obavljaš zadatke? A još kad pomisliš da ćeš volontirati na prekrasnoj tvrđavi Punta Christo sagrađenoj u 19. stoljeću. Seasplash festival upravo je otvorio prijave za volontere i nudi aktivnosti poput informiranja posjetitelja o programu i festivalskim sadržajima, pomoć u realizaciji umjetničke platforme ArtSplash…

Ostatak vremena provest ćeš uživajući uz osvježavajuće more nedaleko od tvrđave, toplo sunce i odličnu glazbu. Za odgovorno ispunjene volonterske dužnosti Seasplash festival će ti osigurati festivalsku ulaznicu, besplatno mjesto za kampiranje (uz vlastitu opremu) te ovisno o angažmanu, bonove za piće i tople obroke. Svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 24. lipnja 2018. godine, a prijaviti se može vrlo jednostavno, putem online prijavnice. Za dodatna pitanja obratite nam se na: volunteers@seasplash.net

Nove cijene festivalskih ulaznica

Od nedavno su u prodaji Jednodnevne te Vikend ulaznice po cijeni od 120, odnosno 220 kn. Podsjećamo i da su dostupne i povoljnije, grupne ulaznice po sistemu platiš četiri, dobiješ pet! Cijena festivalske ulaznice za 16. Seasplash festival je trenutno 320 kn.

Europa se zagrijava za 16. Seasplash festival

Razni partyji će biti održani po cijeloj Europi kao zagrijavanje pred Seasplash festival. 9. lipnja na rasporedu je Lienz (Austrija), 20. lipnja Prag (Češka), a 30. lipnja Umag (Hrvatska).