Slavonski Brod odličnim programom obilježava Svjetski dan glazbe!
9. lipnja 2018.
Music Box (10949 Članci)
Podijeli

Slavonski Brod odličnim programom obilježava Svjetski dan glazbe!

20. i 21. lipnja  Slavonski Brod će na najbolji način obilježiti Svjetski dan glazbe, dan kada svi zajedno trebamo podržati talent i rad koji glazbenici ulažu kako bi nam uljepšali život, ali i dan kada slavimo nešto najljepše što je ljudski um učinio na ovom planetu.

Stotine profesionalnih i amaterskih glazbenika, besplatni koncerti i scenski programi na brojim atraktivnim lokacijama, samo su dio bogatog programa kojim će se Hrvatska 21. 6. priključiti brojnim zemljama svijeta i obilježiti Svjetski dan glazbe. Izađite na ulice i trgove Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka, Pule, Dubrovnika, Primoštena, Županje, Nove Gradiške, Bjelovara i drugih gradova te poslušajte i živite glazbu.

Iako još svi programi za sve gradove nisu objavljeni, Slavonski Brod je definitivno grad koji će imati iznimno zanimljive i raznovrsne glazbene sadržaje, a sve u organizaciji mladih entuzijasta iz Umjetničko-glazbene udruge Slavonski Brod. Njihovi sadržaji počinju već 20. lipnja na platou ispred Kazališno-koncertne dvorane “Ivana Brlić Mažuranić” gdje će koncert pod nazivom “Ususret Svjetskom danu glazbe” od 21 sat održati fenomenalni glazbeni dvojac Hojsak & Novosel.

21. svibnja na nekoliko pozornica na različitim lokacijama u gradu bit će održan niz koncerata,.

ETNO STAGE (gradski korzo), 17h
Vijolice, TS Pozitiva, MPS Veseli šokci

ACOUSTIC STAGE (gradski korzo), 17h
Gabrijela Babić, Stela, Dominik & Co

GLAZBENA ŠKOLA SLAVONSKI BROD, 18.30h
Koncert klasične glazbe

STAGE GRADSKE GLAZBE (gradski korzo), 18.30h
Harmonikaški orkestar “Bela pl. Panthy”, Gradska limena glazba “Željezničar”

MUZEJ TAMBURE (Tvrđava Brod), 19h
Brodski tamburaški orkestar

ROCK STAGE (Tvrđava Brod), 22h
Pasivni Pushach, Mašinko, Killed A Fox, Plagijat

URBAN STAGE (Kazamat Tvrđave Brod), 22h
Mislav Kaurić, Toni Teskera, Hudi & Lu Kaku, Hatar, Mario Mijatović

Svi programi Svjetskog dana glazbe bi trebali uskoro biti objavljeni na službenoj web stranici. Proslavimo zajedno Svjetski dan glazbe, svatko u svojem gradu ili mjestu, kvartu ili ulici.