Zanimljivi Slovenci Domestikus & Maraaya objavili ljetnu plesnu poslasticu!
11. lipnja 2018.
Music Box (11028 Članci)
Podijeli

Zanimljivi Slovenci Domestikus & Maraaya objavili ljetnu plesnu poslasticu!

Duo Maraaya godinama je među najpopularnijim izvođačima u Sloveniji. Njihove pjesme su redovito na vrhovima top lista, nastupali su na Eurosongu, a svjetski izdavački gigant Warner Music prošle je godine objavio Maraayinu pjesmu „Diamond Duck“.

Nakon uspješnog debuta na CMC festivalu 2017. godine, Maraaya je prošle subote na vodičkoj rivi zajedno s autorsko produkcijskim timom Domestikus izvela aktualni singl „Noć“, u originalu „Mi corazón es tuyo“ te oduševila publiku. Moderne plesne ritmove odlično nadopunjuju latino elementi koji odjekuju svjetskim chartovima, a visokobudžetni videospot nastao suradnjom Raay Music-a i Karpo medije uklapa se u najviše standarde video produkcije.

„Pjesma govori o dvoje ljudi koje povezuje strast, a razdvaja prevelika međusobna različitost koje su vrlo svjesni. Osjećaji su ih uhvatili u zamku jedne noći koju će pamtiti cijeli život i nikada neće znati što bi bilo da su zajedno dočekali dan.“ – tako ovu radiofoničnu pjesmu opisuje Maraaya koju čine Marjetka i Raay, autorski bračni par koji se izdvaja inovativnošću i zvukom koji ne odudara od najaktualnijih svjetskih produkcija pa su sve traženiji i kod hrvatskih izvođača. Hrvatske dijelove teksta za „Noć“ napisao je Robert Pilepić, dok je za produkciju i aranžman zaslužna ekipa Raay Music.