Vintage Edu Garden prikazuje jedan o najgledanijih dokumentaraca o vinilima
15. lipnja 2018.
Music Box (10946 Članci)
Podijeli

Vintage Edu Garden prikazuje jedan o najgledanijih dokumentaraca o vinilima

U subotu 23.6. u sklopu programa Vintage Edu Garden – Točka kulture na rubu Savske! ekskluzivno će biti prikazan jedan od najgledanijih dokumentaraca o vinilima „Records Collecting Dust“, scenariste i redatelja Jasona Blackmorea, za koji se priča da je “…a documentary about the music and records that changed our lives“!

Jello Biafra, Keith Morris, Chuck Dukowski, David Yow, Mike Watt, Nick Oliveri, Joey Castillo i mnogi drugi podijelit će s cijenjenim publikumom svoja prva „vinilna iskustva“, a nakon prikazivanja filma razgovarat će se i komentirati slična tema na tribini s gostima, Tomislavom Vranićem, Zdenkom Franjićem i Vedranom Menigom.  Moderator je Leo Vidmar.

Vintage Edu Garden’ je platforma neformalne edukacije pokrenuta suradnjom Vintage Industrial Bar i Udruge „Točka Kulture“ s ciljem kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za djecu i mlade kroz neformalno obrazovanje, razvijanje kreativnosti, samoinicijativnost, te poticanje mladih na samoobrazovanje i aktivnu participaciju u suvremenoj kulturnoj i umjetničkoj produkciji kao i široj zajednici.

Prikazivanje filma počinje u 18 sati i 30 minuta.