Psihomodo Pop u završnici Foodballerke
10. srpnja 2018.
Music Box (7452 Članci)
Podijeli

Psihomodo Pop u završnici Foodballerke

Sjajan glazbeno-gastro-nogometni festival Foodballerka ušao je u zadnji tjedan. Iako zadnji, ne i manje zanimljiv, jer posjetitelje očekuju tri sjajne glazbene poslastice.

U srijedu (11.7) će već od 16 sati pozornicu zauzeti zagrebački dečki iz grupe B and the Bops i u rockabilly ritmovima pozvati posjetitelje na ples. Otkrijte zašto su Britanci njihov album “All tangled up!” proglasili jednim od najboljih rockabilly izdanja u Europi. Mnogi kažu da je četvrtak novi petak i odličan dan za partijanje. Foodballerki  četvrtog dana ovog tjedna, (12.7), dolaze u goste legendarni Songkillersi, u čijem svijetu nema pravila. Od prošle su godine punoljetni, a vratit će nas u osamdesete uz funky, pop i rock.

Nedavno su proslavili svoj 35-i rođendan, no jednom ko’ nijednom. Zato Psihomodo Pop na pozornici Foodballerke u subotu, 14.7. opet slavi. Nadamo se da će se u publici naći i Ramona, Frida, Dona ili Mila i da će se svi super provesti jer uz njihove, dobro poznate pjesme, plešu i pjevaju sve generacije.

Svi koncerti su besplatni!

Foto: Milan Krkač