Prljavci završavaju turneju povodom 40 godina karijere u Opatiji
16. srpnja 2018.
Music Box (9676 Članci)
Podijeli

Prljavci završavaju turneju povodom 40 godina karijere u Opatiji

Bliži se iščekivani koncert Prljavog kazališta u Opatiji, koji će se održati 12. kolovoza na Ljetnoj pozornici, s početkom u 20 sati.

Nakon zagrebačkog spektakla ispred gotovo 30 tisuća fanova, opatijski će koncert biti velika završnica ovogodišnje svjetske turneje Prljavaca kojom ovaj kultni bend obilježava 40 veličanstvenih godina rockerske svirke i mnogobrojnih hitova.

Prekrasna opatijska Ljetna pozornica, smještena na zelenom “poluotoku” znamenitog opatijskog parka Angiolina, ugostit će za četiri tjedna dečke iz Dubrave na ovom open-air spektaklu za koji će se tražiti ulaznica više. Koncert je zamišljen kao retrospektiva najboljeg i najreprezentativnijeg što su Prljavci glazbeno darovali svojim fanovima, a na repertoaru će se naći sve one pjesme koje već prelaze s generacije na generaciju fanova.

„Radujemo se da će velika završnica naše svjetske turneje biti upravo u Opatiji, na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj. Brojka od 40 godina je uistinu respektabilna brojka za trajanje jednog benda i u svjetskim okvirima, a nama je naša glazba i rock’n’roll i nakon svih ovoh godina još uvijek naša ljubav i velika strast“, kazao je ususret koncertu Mladen Bodalec, frontman Prljavog kazališta.

A Prljavci, koji su prije punih 40 godina startali iz zagarbačke Dubrave, uistinu su naš najuspješniji i nadugovječniji rockerski bend koji je svoju dugovječnost i nezamjenjivost potvrdio i na ovoj turneji, baš svakim održanim koncertom i živom svirkom. Danas uistinu nema naraštaja koji u glas ne zna pjevati sve najveće hitove legendarnih Prljavaca, a sada je napokon red na Opatiji i svim fanovima čiji se dolazak očekuje iz svih krajeva Hrvatske, ali i dijaspore!

Ulaznice za koncert Prljavog kazališta u Opatiji 12. kolovoza u prodaji se mogu naći po cijenama od 120.00 HRK (stajanje) i 190.00 HRK (VIP), u sustavu Ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa.