SPAVATI, MOŽDA SANJATI: U subotu na Sceni Amadeo Miroslav Tadić i Yvette Holzwarth
21. srpnja 2018.
Music Box (6928 Članci)
Podijeli

SPAVATI, MOŽDA SANJATI: U subotu na Sceni Amadeo Miroslav Tadić i Yvette Holzwarth

U subotu, 21. srpnja u 21 sat na ljetnoj pozornici Scene Amadeo održat će se koncert Miroslava Tadića i Yvette Holzwarth  „Spavati, možda sanjati“.

Miroslav Tadić (gitare) i Yvette Cornelia Holzwarth (violina i vokal) predstavljaju program uspavanki za djecu i odrasle sa Tadićevog novog albuma “Spavati, mozda sanjati” te obrade, skladbe i improvizacije bazirane na bogatoj riznici balkanskog folklora. Makedonija, Brazil, Dalmacija i Andaluzija samo su neke od postaja na ovom šarolikom putovanju, uz poseban osvrt na glazbu Arsena Dedića.

Tadić je već dobro poznat hrvatskoj publici po suradnjama sa Vlatkom Stefanovskim, Radom Šerbedžijom, Matijom Dedićem, Božom Vrećom i drugim značajnim umjetnicima iz regiona. Ovaj put će biti u društvu sjajne američke violinistice Yvette Cornelia sa kojom surađuje već nekoliko godina. Ova mlada glazbenica, koja vješto kombinira utjecaje klasike, jazz-a i folka uspješno se predstavila hrvatskoj publici prošlog ljeta u suradnji sa Radom Šerbedžijom (teatar Ulysses, Brijuni)  i Tamarom Obrovac (Scena Amadeo, Zagreb).

U slučaju kiše koncert će se održati u nedjelju, 22.07. s početkom u 21 sat.

CIJENA ULAZNICE: 130,00 HRK