Uskoro počinje festival “Z.E.T. od Šipova”!
25. srpnja 2018.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

Uskoro počinje festival “Z.E.T. od Šipova”!

Festival „Z.E.T. od Šipova”, središnji događaj Projekta Z.abava E.kologija i T.urizam, održat će se od 26. do 29. srpnja na jedinstvenoj lokaciji Janjskih otoka, u Šipovu u Bosni i Hercegovini.

„Z.E.T. od Šipova“ je jedinstven privredno-kulturno-zabavni događaj u regiji koji se organizira u jednoj od najnerazvijenih općina u Republici Srpskoj. Najmanji regionalni festival i ove godine ugostit će neke od najvećih regionalnih glazbenih imena: Vatra, Vatreni Poljubac, Ritam Nereda, Mortal Kombat, Divlje Svinje, D Zoo, Pero Defformero, Kerber, Sunshine, Texas Flood, Pankrti, Yu Grupa… Festival će otvoriti ovogodišnji Jelen Z.E.T. hit bend Varvarogenije, dok će Z.E.T.ov bend Tupas Mene zatvoriti Festival.

Muzika je za Z.E.T. festival ipak najvažnija sporedna stvar, jer Z.E.T. želi pokrenuti kotač održivog razvoja Šipova kroz Z.abavu E.kologiju i T.urizam, pa značajan dio programa zauzimaju razgovori o održivom razvoju s fokusom na t.urizam, zaštitu prirode, obnovljive izvore energije, kao i aktivnosti u prirodi: izlet u prašumu Janj – strogi prirodni rezervat Republike Srpske, šetnja do izvora rijeke Janj, biciklistička tura Janjske otoke – izvor rijeke Plive (jedan od najvećih izvora pitke vode u Evropi).

Z.E.T. na posebnom lokalitetu skoro netaknute, potpuno očuvane i sasvim izložene prirode nudi najbolju zabavu, priliku za razgovor, učenje i razmjenu dobrih iskustava u ostvarenju Globalnih ciljeva, te blagodeti autentičnog domaćinstva koje nudi smještaj, hranu, gostoljubivost i dobro raspoloženje. Z.E.T.ovi gosti imaju priliku boraviti u Z.E.T. kampu i uživati u skoro netaknutom prirodnom ambijentu Janjskih otoka, kao i u sjajnom društvu janjskih domaćina i, naravno, njihovoj odličnoj kuhinji.

Sve informacije o programu, ulaznicama, lokaciji, prijevozu, smještaju, kao i Z.E.T. priču možete vidjeti i upoznati na: www.zetfest.com. O Z.E.T.u ima što za reći, ponešto od toga je posebno, a sve je „100% demode i 97% prirodno“.

Foto: Vedran Levi