Riječki Kraj programa predstavio spot sniman poput vloga – “Budi netko”
31. srpnja 2018.
Nikola Knežević (2788 Članci)
Podijeli

Riječki Kraj programa predstavio spot sniman poput vloga – “Budi netko”

Bend koji zvukom podsjeća na američki Paramore, riječki Kraj programa, objavio je spot za nouv pjesmu “Budi netko” s albuma “Ovdje pripadam”.

Ovo je treći spot s kojim zaključuju priču oko albuma i najavljuju novo zatvaranje u studiju te rad na novim materijalima.

”Došlo je vrijeme da napravimo nešto novo u ciklusu ”Ovdje pripadam” te smo se odlučili snimiti spot za jednu od najdražih nam pjesama s albuma, ”Budi netko”. Htjeli smo se okušati u ulogama vlogera te prenijeti dio naše svakodnevnice i na taj način prikazati naš ”život” u bendu i oko njega. Spot je sniman u potpunosti mobilnim telefonima kako bi na autentičan način stvorili tu vlog atmosferu. Scenarij za spot nismo radili već je svaki član imao potpunu kreativnu slobodu”, kažu iz benda te dodaju kako su vlogovi snimani na raznim lokacijama u više gradova kao što su Rijeka, Dramalj, Šilo, Zagreb, dok su svirku benda snimali uz more, pored stadiona Kantrida u Rijeci.

“Prijatelji koji su nam se pridružili su nam uvelike pomogli da snimimo sjajne kadrove svirke benda i na tome im se svima ovim putem zahvaljujemo. Nadamo se da su se zabavili koliko i mi. Spot je editirao naš Luka Filipan, tako da možemo reći da smo idejno i izvedbeno spot radili sami od početka do kraja. Nadamo se da ćete uživati u gledanju koliko smo mi u snimanju”, poručuje Kraj programa.