Dua Lipa se vraća na Kosovo – ovog tjedna nastupa na Sunny Hill Festivalu u Prištini!
6. kolovoza 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Dua Lipa se vraća na Kosovo – ovog tjedna nastupa na Sunny Hill Festivalu u Prištini!

Sunny Hill Festival će biti održan od 10. do 12. kolovoza i to će biti najveći festival ikada organiziran u Prištini, odnosno na Kosovu.

Festival je nastavak dva vrlo uspješna koncerta organizirana s dvostrukom dobitnicom Brit nagrade i trenutno jedne od najpopularnijih pop pjevačica na svijetu, Dua Lipe, koja je porijeklom s Kosova. Nastupila je dva puta u glavnim gradovima Kosova i Albanije i okupila ukupno 40 tisuća posjetitelja te podigla standarde u organizaciji koncerata na Kosovu. Sunny Hill je napredovao iz koncerta u festival, a time se obogaćuje ponuda za ljubitelje glazbe Sjeveroistočne Europe.

Uz Dua Lipu na velikoj pozornici će nastupiti Martin Garrix, Action Bronson, Gashi, Stanaj, Col3trane, Grace Carter, SG Lewis, Bondays, Ledri Vula, MC Kresha & Lyrical Son, Dafina Zeqiri, Gjiko, Buta, Oda, Jericho, Gamblemania, Lumi B, Asgje Sikur Dielli, Genc Salihu, Shpat Deda, Dren Abazi & Zig Zag Orchestra, Gon & Sonik, Kidda, Rrrron, Ylli Megi i drugi.

Sada je izašla informacija i kako će s Dua Lipom na pozornici nastupiti i njezin otac Dukagjin koji je i organizator ovog festivala.

Cijena ulaznice za sva tri dana je 55 eura, a mogu se kupiti OVDJE.