Odgođen koncert Elementala u Puli!
13. kolovoza 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Odgođen koncert Elementala u Puli!

Zbog najave lošeg vremena sutrašnji najavljeni koncert benda Elemental u dvorištu DC Rojc odgađa se za prosinac kada će bend nastupiti u Puli u sklopu Seasplash platforme #12.

Tada će se moći koristiti iste ulaznice ulaznice kupljene za 14. kolovoza. Kupci ulaznica mogu zatražiti i povrat novaca, i to od četvrtka, 16. kolovoza. Ulaznice kupljene preko online Entrio prodaje po zahtjevu uplaćuju se natrag na račun, novci za ulaznice kupljene na prodajnim mjestima mogu se povratiti tamo gdje su kupljene, u roku od 30 dana. A ista ulaznica može se iskoristiti i za nastup Zion Traina, u petak, 17.08. (Kotač, dvorište DC Rojc).

Zion Train je britanski dub bend koji je nastao u Oxfordu 1988. godine.Godine 2011. izdali su “The Very Best of Zion Train – Dub Revolutionaries” na world music labelu Nascente, domu izvođača Skatalites, Manu Dibango, Nusrat Fateh Ali Khan i Ladysmith Black Mambazo, te svoj deseti album ‘State of Mind’. Iste su godine održali turneju u SAD-u i europsku turneju, a u 2012. su nastupili u preko 18 zemalja svijeta: prvi puta svirali su na karipskom karnevalu Madasound na Martiniqueu i na kalifornijskom festivalu SNWMF, odradili su petu po redu japansku turneju i četvrtu meksičku turneju, te nastupali na glavnim pozornicama poznatih europskih festivala: Rototom, Outlook, Boomtown…

Fot: Tin Bedenko